Skip to content

Fietsen voor Kerkrade

fietsenvoorkerkrade.jpg

Stap op die pedalen en steun daarmee het evangelisatiewerk van Jan & Margriet Bayense in Kerkrade! 12 juni is er weer "Fietsen voor Kerkrade".
Ben jij niet zo’n fietsfanaat maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Dan kun je er ook voor kiezen om andere deelnemers te sponsoren met een donatie.

Wat is Fietsen voor Kerkrade? 

Fietsen voor Kerkrade is onderdeel van de jaarlijkse sponsoracties die georganiseerd worden vanuit de fondsenwerving commissie van de stichting Een boodschap voor Kerkrade.

 

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade' is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. De Stichting laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften. Jan Bayense is vanuit ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ aangesteld en uitgezonden als stadpastor/evangelist naar Kerkrade. De stichting ondersteunt de kinder- en tienerbijbelclubs, het bezoekwerk, de evangelisatieweek in de zomer, de cursussen en het verspreiden van Bijbels.

Wielrenners

Voor de wielrenners zijn er routes van 80 (1300 hm) & 110 km (1750 hm) beschikbaar in Limburg. Onderweg kan je je uitleven op de Eyserbosweg en de Keuterberg.

Doortrappers

Voor degenen die het liever bij hun gewone fiets houden, of liever voor een vlak parcours gaan; je mag net als afgelopen jaar je eigen kilometers en route kiezen in je eigen omgeving.

P.S. Liever een andere datum? dat kan! Als het maar voor D.V. 12 juni 2021 is

Bekijk promo Fietsen voor Kerkrade 2021

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top