Skip to content

Fietsen voor Kerkrade

Samen op de fiets voor het Evangelisatiewerk in Kerkrade! Door mee te fietsen / sponsoren steun je het Evangelisatiewerk van Jan & Margriet Bayense! Help jij mee door mee te fietsen of de deelnemers te sponsoren?

Zaterdag 12 juni 2021 gaat het gebeuren: dé sportieve fietsactie voor Een boodschap voor Kerkrade.

Doortrappers & wielrenners gaan deze uitdaging aan en zullen in hun eigen omgeving een prachtige route fietsen.

Afstanden

  • 65 km (doortrappers)
  • 86 km (wielrenners)
  • 110 km (wielrenners)
  • Ik kies mijn eigen kilometers

Bekijk de deelnemers / teams en lees hun motivatie wat hun drijft om mee te doen aan de fietsactie!

Deze fietsactie is opgezet als sponsoractie voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het is ons streven om met deze actie het mooie bedrag van 15.000 euro op te halen.

Daarnaast krijg je bij je aanmelding de keuze voor welk bedrag jij je laat sponsoren. Kies jij voor het gekozen bedrag of ga je op eigen initiatief voor een mooi bedrag wat in de buurt van die 15.000 (totaal met alle deelnemers) komt? Wij laten ons verrassen!

De opbrengst van de fietsactie is voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het werk is volledig afhankelijk van praktische en financiële gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken.

 

Ga jij de uitdaging aan, doe dan mee met de fietsactie op zaterdag 12 juni 2021!

Bekijk hieronder een impressie van de fietsactie 2018!

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. Zij laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften.

Sponsors Fietsen voor Kerkrade 2021

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top