Skip to content

Fietsen voor Kerkrade

fietsenvoorkerkrade.jpg

Doe je mee om het werk in Kerkrade te steunen? Zaterdag 12 juni kun je weer “Fietsen voor Kerkrade”. Er zijn een aantal schitterende & uitdagende tochten uitgezet, zowel voor wielrenners als voor toerfietsers zodat er voor iedereen een passende route is.

Deze fietsactie is opgezet als sponsoractie voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het werk is volledig afhankelijk van praktische en financiële gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken. Het is ons streven om met deze actie gezamenlijk €20.000 op te halen.

Doe je mee?

Voor de wielrenners zijn er routes van 80 (1300 hm) & 110 km (1750 hm) beschikbaar in Limburg. Onderweg kan je je uitleven op de Eyserbosweg en de Keuterberg.

Voor degenen die het liever bij hun gewone fiets houden, of liever voor een vlak parcours gaan; je mag net als afgelopen jaar je eigen kilometers en route kiezen in je eigen omgeving.

Bij je aanmelding krijg je de keuze voor welk bedrag jij je laat sponsoren. Kies jij voor het voorgestelde bedrag of ga je op eigen initiatief voor een mooi bedrag? Wij laten ons verrassen!

Bekijk hieronder een impressie van de fietsactie 2018!

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. Zij laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften.

Sponsors Fietsen voor Kerkrade 2021

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top