Skip to content

Fietsen voor Kerkrade

Ook al eens op de fiets door het prachtige Limburg willen fietsen?
Pak dan nú die kans en doe mee.. Op zaterdag 13 juni 2020 staat er weer een mooie tocht op de agenda. Tegelijk genietend van al het moois dat Limburg te bieden heeft én iets voor de stichting mogen betekenen! Doe nu mee!

 

De route loopt door het schitterende heuvellandschap van Limburg. Of je nu wielrenner bent of de heuvels liever met je gewone fiets bedwingt, voor ieder is er wat wils.

 

Deze fietsactie is opgezet als sponsoractie voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het is ons streven om met deze actie het mooie bedrag van 15.000 euro op te halen. Naast het inschrijfgeld van €40,- ,waarvoor je verzorging onderweg en een wielershirt krijgt, vragen we je om een mooi bedrag aan sponsorgeld mee te brengen. Welke uitdaging ga je naast de sportieve prestatie aan?

 

Daarnaast krijg je bij je aanmelding de keuze voor welk bedrag jij je laat sponsoren. Kies jij voor het gekozen bedrag of ga je op eigen initiatief voor een mooi bedrag wat in de buurt van die 15.000 (totaal met alle deelnemers) komt? Wij laten ons verrassen!

De opbrengst van de fietsactie is voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het werk is volledig afhankelijk van praktische en financiële gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken.


Doortrappers 65 km
Ook al eens op de fiets door het prachtige Limburg willen fietsen?
Pak dan nú die kans en doe mee.. Op zaterdag 13 juni 2020 met andere sportieve en gezellige mensen een mooie tocht maken. Tegelijk genietend van al het moois dat Limburg te bieden heeft én iets voor de stichting mogen betekenen! Doe dan mee!
Afstand: 65 km
Startpunt: Kerkrade (exacte locatie komt nog). Dit startpunt is gelijk ook onze finish-locatie!
Rustpunt: In de buurt van Gulpen
Route: alleen via GPX beschikbaar
Inschrijfgeld: 40 euro

 

Wielrenners 80/110 km
Het is een prachtige tocht door het zuiden van Limburg met een stukje Duitsland en België erbij. Het is een afwisselende tocht door het landschap, dorpjes en wisselende wegen/paden. Wil je hoogtemeters maken en genieten?! Dan is deze tocht wat voor jou!

Afstand: Keuze uit 80 of 110 km
Startpunt: Kerkrade (exacte locatie komt nog). Dit startpunt is gelijk ook onze finish-locatie!
Hoogtemeters: voor de route van 80 km zijn dit 1300 hm. Voor de route van 110 km zijn dit 1750 hm.
Rustpunt: In de buurt van Gulpen.
Route: alleen via GPX beschikbaar
Inschrijfgeld: 40 euro

Houd de website/nieuwsberichten in de gaten voor meer info!

 

Ga jij de uitdaging aan, doe dan mee met de fietsactie op
zaterdag 13 juni 2020

Bekijk hieronder een impressie van de fietsactie 2018!

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. Zij laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften.

save-the-date-fietsactie.jpg

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top