Spring naar content

Organiserend team

Het jongerenevangelisatiekamp wordt jaarlijks georganiseerd door het organiserend team.

Zij zorgen voor de huur van de accommodatie, de invulling van het programma, de PR rond het evangelisatiekamp, de administratieve verwerking van alle aanmeldingen, de organisatie van de trainingsdagen voor de kinderwerkers, de coördinatie omtrent de locatie, het maken van groepsindelingen, informatiegids, corveeroosters, enz.

 

Ieder lid van het team heeft een eigen taakgebied waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

 

Marco de Jong

Marco de Jong
Mijn naam is Marco de Jong en ik woon in Giessenburg. In het dagelijks leven ben ik installateur. Dit doe ik hoofdzakelijk in Tiny Houses. Denk hierbij aan gas water verwarming en elektra. In 2018 ben ik voor het eerst mee geweest naar Kerkrade. Dit heeft een diepe indruk achtergelaten. Ik ben er van overtuigd dat God aan het werk is in Kerkrade. Wat is het heerlijk om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Tijdens het weekend mocht ik ook de geweldige sfeer mee maken die er hangt in het kamphuis. Het voelt als één grote familie waar je deel van mag zijn. Binnen het organiserend team is het mijn taak om alles wat op het buitenterrein plaats vindt een juiste vorm te geven. Met alle vragen hier om heen mag je naar mij toe komen. Ik hoop je te mogen ontmoeten op het zomerkamp!

meer...
Jan Bayense

Jan Bayense
Op 26 juni 2016 ben ik bevestigd tot evangelist en samen met mijn vrouw Margriet uitgezonden naar Kerkrade, met als opdracht daar een bijbelgetrouwe gemeente te stichten. Wij wonen en werken tussen de mensen waar we van houden met de liefde die de Heere ons gegeven heeft. Kern van het evangelisatiewerk in Kerkrade is het jongerenevangelisatiekamp waar we door middel van kinderbijbelclubs in de open lucht, huis aan en huiswerk en een maaltijd voor de inwoners van Kerkrade met de mensen in contact komen. Ik hoop jou daar komende zomer ook te zien. De inwoners van Kerkrade horen het evangelie alleen als jij het ze vertelt! Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de algehele leiding van het jongerenevangelisatiekamp.

meer...
Sabine Gorter

Sabine Gorter
Mijn naam is Sabine Gorter en ik woon in Apeldoorn. Ik studeer Medische Informatiekunde aan de UvA in Amsterdam. Daarnaast ben ik student-assistent bij deze opleiding, ook geef ik bijles wiskunde en scheikunde bij Studiekring. In 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met het evangelisatiekamp. Ik vond het een zeer waardevolle week, waarin ik Gods nabijheid extra ervaren heb. Verder was het een heel gezellige week met hele leuke mensen. Het evangelisatiewerk heeft een warme plek in mijn hart gekregen. Het evangelisatiekamp is een mooie gelegenheid om mensen van het Evangelie te vertellen. Het is een mogelijkheid om gehoor te geven aan Zijn roeping en om in dienst van Christus en Zijn Koninkrijk te staan. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het gebouw en het veld met de tenten.  

meer...
Teunette Hoefnagel

Teunette Hoefnagel
PR Bij een Boodschap voor Kerkrade bereiken we mensen die leven in duisternis. We mogen het Licht doorgeven, zodat ze Zijn Licht mogen kennen. Een Boodschap voor Kerkrade heeft mijn hart, omdat ik het geheim van mijn leven mag delen en mensen in Kerkrade mag vertellen over de Heere Jezus. Mijn naam is Teunette Hoefnagel en ik ga al enkele jaren mee met het jongeren evangelisatiekamp. Met veel dankbaarheid en vol enthousiasme mag ik samen met vier andere mensen het evangelisatiekamp organiseren en ik hoop dat ik jou dit jaar mag begroeten. Een week deelnemen aan dit kamp en het Evangelie in Kerkrade brengen, verrijkt je (geloofs)leven en laat je beseffen waar het op aankomt. Het maakt je klein als je ervaart dat God onder je handen wonderen doet. God is een Levende God en bouwt zijn Koninkrijk, ook in Kerkrade. Wij mogen slechts een schakeltje zijn in Zijn grote plan. Wat een voorrecht om te zaaien, samen met zoveel andere gelovige jongeren. Ik hoop dat jij je ook als een klein schakeltje wil laten gebruiken in Gods koninkrijk. Want, de velden zijn wit om te oogsten! Binnen het team draag ik de zorg voor de PR en de werving voor het jongerenevangelisatiekamp.

meer...

 

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven