Organiserend team

Het jongerenevangelisatiekamp wordt jaarlijks georganiseerd door het organiserend team.

Zij zorgen voor de huur van de accommodatie, de invulling van het programma, de PR rond het evangelisatiekamp, de administratieve verwerking van alle aanmeldingen, de organisatie van de trainingsdagen voor de kinderwerkers, de coördinatie omtrent de locatie, het maken van groepsindelingen, informatiegids, corveeroosters, enz.

 

Ieder lid van het team heeft een eigen taakgebied waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

 

Dineke Prins

Dineke Prins
Hallo, Mijn naam is Dineke Prins en ik woon in IJsselmuiden.Momenteel ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij een grond-, weg- en waterbouwbedrijf in Hasselt. In mijn vrije tijd lees ik veel en onderneem ik van alles met familie en vrienden! In 2014 ben ik voor het eerst mee geweest met het evangelisatiekamp. Ik heb die week als bijzonder ervaren, omdat je afhankelijk bent van God. Je mag vertellen over Hem die jou het leven geeft. Daarnaast is het een enorm gezellige week met allemaal geweldige mensen. Mooie, goede, gave, bijzondere gesprekken, veel gezelligheid, een deel van je vakantie in Gods Koninkrijk besteden. Als je dat ook wilt, geef ik je de tip om je dan snel aan te melden! 🙂 Ik ben binnen het team verantwoordelijk voor het opstellen van alle rooster en lijsten die nodig zijn tijdens het kamp.

meer...
Jan Bayense

Jan Bayense
Op 26 juni 2016 ben ik bevestigd tot evangelist en samen met mijn vrouw Margriet uitgezonden naar Kerkrade, met als opdracht daar een bijbelgetrouwe gemeente te stichten. Wij wonen en werken tussen de mensen waar we van houden met de liefde die de Heere ons gegeven heeft. Kern van het evangelisatiewerk in Kerkrade is het jongerenevangelisatiekamp waar we door middel van kinderbijbelclubs in de open lucht, huis aan en huiswerk en een maaltijd voor de inwoners van Kerkrade met de mensen in contact komen. Ik hoop jou daar komende zomer ook te zien. De inwoners van Kerkrade horen het evangelie alleen als jij het ze vertelt! Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de algehele leiding van het jongerenevangelisatiekamp.

meer...
Corinne Groothedde

Corinne Groothedde
Hoi, ik zal me even voorstellen, Ik ben Corinne Groothedde, in 1975 geboren en woon in Dirksland. Ik geniet van mijn werk als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van ziekenhuis Dirksland. Ik ben lid van de Hersteld Hervormde Gemeente van Melissant en betrokken bij het jeugdwerk. In de achterliggende jaren heb ik een cursus christelijke counseling en kinder-tienerpastoraat gevolgd. Ik ga al vele jaren mee met het evangelisatiekamp. Het zijn altijd zegenrijke weken! Echt een aanrader om zo een deel van je vakantie in Gods Koninkrijk te besteden. Ik draag binnen het team zorg voor de notulen van de vergaderingen en zorg dat de kinderwerkers de beschikking hebben over de teksten en de muziek van de liederen die op de kinderbijbelclubs worden aangeleerd.

meer...
Pleun Hak

Pleun Hak
Ik ben Pleun Hak, geboren op 9 mei 1995 in het leuke dorp Nieuw-Lekkerland. Inmiddels wonende in IJzendoorn een gezellig plaatsje in de Betuwe. In het dagelijks leven werk ik op het bedrijfsbureau van Vaarkamp, een aannemer in het groen te Ede. Ik heb sinds 14 december 2015 een relatie met Anne-Louise van Trierum, waarmee ik het echt geweldig heb getroffen! Het evangelisatiewerk heeft mij na het eerste zomerkamp in 2014 niet meer los gelaten. God werkt door in Kerkrade en het is bijzonder om daar iedere keer weer een schittering van te mogen zien. Dwars door alles heen brengt God Zijn kinderen samen! Ik zie ernaar uit om je aankomende zomer te ontmoeten! Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en afbreken van het kamp en voor het regelen van de gebedsbrief.

meer...
Teunette Hoefnagel

Teunette Hoefnagel
PR Bij een Boodschap voor Kerkrade bereiken we mensen die leven in duisternis. We mogen het Licht doorgeven, zodat ze Zijn Licht mogen kennen. Een Boodschap voor Kerkrade heeft mijn hart, omdat ik het geheim van mijn leven mag delen en mensen in Kerkrade mag vertellen over de Heere Jezus. Mijn naam is Teunette Hoefnagel en ik ga al enkele jaren mee met het jongeren evangelisatiekamp. Met veel dankbaarheid en vol enthousiasme mag ik samen met vier andere mensen het evangelisatiekamp organiseren en ik hoop dat ik jou dit jaar mag begroeten. Een week deelnemen aan dit kamp en het Evangelie in Kerkrade brengen, verrijkt je (geloofs)leven en laat je beseffen waar het op aankomt. Het maakt je klein als je ervaart dat God onder je handen wonderen doet. God is een Levende God en bouwt zijn Koninkrijk, ook in Kerkrade. Wij mogen slechts een schakeltje zijn in Zijn grote plan. Wat een voorrecht om te zaaien, samen met zoveel andere gelovige jongeren. Ik hoop dat jij je ook als een klein schakeltje wil laten gebruiken in Gods koninkrijk. Want, de velden zijn wit om te oogsten! Binnen het team draag ik de zorg voor de PR en de werving voor het jongerenevangelisatiekamp.

meer...

 

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu