Skip to content

Organiserend team

Het jongerenevangelisatiekamp wordt jaarlijks georganiseerd door het organiserend team.

Zij zorgen voor de huur van de accommodatie, de invulling van het programma, de PR rond het evangelisatiekamp, de administratieve verwerking van alle aanmeldingen, de organisatie van de trainingsdagen voor de kinderwerkers, de coördinatie omtrent de locatie, het maken van groepsindelingen, informatiegids, corveeroosters, enz.

 

Ieder lid van het team heeft een eigen taakgebied waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

 

Dineke Prins

Dineke Prins
Hallo, Mijn naam is Dineke Prins en ik woon in IJsselmuiden.Momenteel ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij een grond-, weg- en waterbouwbedrijf in Hasselt. In mijn vrije tijd lees ik veel en onderneem ik van alles met familie en vrienden! In 2014 ben ik voor het eerst mee geweest met het evangelisatiekamp. Ik heb die week als bijzonder ervaren, omdat je afhankelijk bent van God. Je mag vertellen over Hem die jou het leven geeft. Daarnaast is het een enorm gezellige week met allemaal geweldige mensen. Mooie, goede, gave, bijzondere gesprekken, veel gezelligheid, een deel van je vakantie in Gods Koninkrijk besteden. Als je dat ook wilt, geef ik je de tip om je dan snel aan te melden! 🙂 Ik ben binnen het team verantwoordelijk voor het opstellen van alle rooster en lijsten die nodig zijn tijdens het kamp.

meer...
Jan Bayense

Jan Bayense
Op 26 juni 2016 ben ik bevestigd tot evangelist en samen met mijn vrouw Margriet uitgezonden naar Kerkrade, met als opdracht daar een bijbelgetrouwe gemeente te stichten. Wij wonen en werken tussen de mensen waar we van houden met de liefde die de Heere ons gegeven heeft. Kern van het evangelisatiewerk in Kerkrade is het jongerenevangelisatiekamp waar we door middel van kinderbijbelclubs in de open lucht, huis aan en huiswerk en een maaltijd voor de inwoners van Kerkrade met de mensen in contact komen. Ik hoop jou daar komende zomer ook te zien. De inwoners van Kerkrade horen het evangelie alleen als jij het ze vertelt! Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de algehele leiding van het jongerenevangelisatiekamp.

meer...
Rieneke van Dorsten

Rieneke van Dorsten
Mijn naam is Rieneke van Dorsten en ik woon in IJsselmuiden. In het dagelijks leven mag ik werkzaam zijn in het speciaal onderwijs als intern begeleider en leerkracht. Daarnaast ben ik ook deeltijdpleegouder, wat betekent dat ik in de weekenden en vakanties een aantal pleegkinderen mag opvangen. Ik ben lid van de PKN in IJsselmuiden, waar ik ook de aangepaste catechese mag geven aan jongeren met een beperking. Verder ben ik ook een aantal jaren actief geweest bij de zondagsschool en jeugdvereniging. Kinderen en jongeren hebben mijn hart! In de zomer 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met het evangelisatieweekend en het heeft mij niet meer losgelaten. Wat is het waardevol om kinderen het Evangelie te mogen vertellen, in gesprek te gaan met ze! Te mogen getuigen van Hem! Daarnaast is het ook een gezellige, samenbindende week. Een week waarin je ook zelf bemoediging mag ontvangen. Binnen het organiserend team zorg ik dat de kinderwerkers de beschikking hebben over de teksten en de muziek van de liederen die op de kinderbijbelclubs worden aangeleerd, daarnaast help ik Dineke bij de administratie rondom de evangelisatieweek.

meer...
Sabine Gorter

Sabine Gorter
Mijn naam is Sabine Gorter en ik woon in Apeldoorn. Ik studeer Medische Informatiekunde aan de UvA in Amsterdam. Daarnaast ben ik student-assistent bij deze opleiding, ook geef ik bijles wiskunde en scheikunde bij Studiekring. In 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met het evangelisatiekamp. Ik vond het een zeer waardevolle week, waarin ik Gods nabijheid extra ervaren heb. Verder was het een heel gezellige week met hele leuke mensen. Het evangelisatiewerk heeft een warme plek in mijn hart gekregen. Het evangelisatiekamp is een mooie gelegenheid om mensen van het Evangelie te vertellen. Het is een mogelijkheid om gehoor te geven aan Zijn roeping en om in dienst van Christus en Zijn Koninkrijk te staan. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het gebouw en het veld met de tenten.  

meer...
Teunette Hoefnagel

Teunette Hoefnagel
PR Bij een Boodschap voor Kerkrade bereiken we mensen die leven in duisternis. We mogen het Licht doorgeven, zodat ze Zijn Licht mogen kennen. Een Boodschap voor Kerkrade heeft mijn hart, omdat ik het geheim van mijn leven mag delen en mensen in Kerkrade mag vertellen over de Heere Jezus. Mijn naam is Teunette Hoefnagel en ik ga al enkele jaren mee met het jongeren evangelisatiekamp. Met veel dankbaarheid en vol enthousiasme mag ik samen met vier andere mensen het evangelisatiekamp organiseren en ik hoop dat ik jou dit jaar mag begroeten. Een week deelnemen aan dit kamp en het Evangelie in Kerkrade brengen, verrijkt je (geloofs)leven en laat je beseffen waar het op aankomt. Het maakt je klein als je ervaart dat God onder je handen wonderen doet. God is een Levende God en bouwt zijn Koninkrijk, ook in Kerkrade. Wij mogen slechts een schakeltje zijn in Zijn grote plan. Wat een voorrecht om te zaaien, samen met zoveel andere gelovige jongeren. Ik hoop dat jij je ook als een klein schakeltje wil laten gebruiken in Gods koninkrijk. Want, de velden zijn wit om te oogsten! Binnen het team draag ik de zorg voor de PR en de werving voor het jongerenevangelisatiekamp.

meer...

 

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top