Skip to content

Run & Walk voor Kerkrade

Hardlopen / wandelen voor het Evangelisatiewerk in Kerkrade! Door mee te doen aan deze actie help je het Evangelisatiewerk van Jan & Margriet Bayense!

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. 

Zaterdag 10 oktober 2020 gaat het gebeuren: dé sportieve Run & Walk voor Kerkrade.

Hardlopers & wandelaars gaan deze uitdaging aan en zullen in hun eigen omgeving een prachtige route lopen.

Welke mogelijkheden zijn er qua afstanden?

  • 5 km
  • 10 km
  • 15 km
  • Ik kies mijn eigen kilometers

Bekijk de deelnemers / teams en lees hun motivatie wat hun drijft om mee te doen aan de Run & Walk voor Kerkrade!

Deze Run & Walk actie is opgezet als sponsoractie voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het is ons streven om met elkaar het mooie bedrag van 15.000 euro op te halen.

Daarnaast krijg je bij je aanmelding de keuze voor welk bedrag jij je laat sponsoren. Kies jij voor het gekozen bedrag of ga je op eigen initiatief voor een mooi bedrag wat in de buurt van die 15.000 (totaal met alle deelnemers) komt? Wij laten ons verrassen!

 

De opbrengst van deze actie is voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Het werk is volledig afhankelijk van praktische en financiële gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken.

Bekijk hieronder een impressie van de Run & Walk voor Kerkrade 2019

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. Zij laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften.

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll To Top