Mee op evangelisatiekamp

Jaarlijks wordt een jongerenevangelisatiekamp georganiseerd voor jongeren tussen 16 en 30 jaar uit de reformatorische kerken. Hoor jij bij deze groep? Denk en bid er dan eens over om je op te geven voor dit evangelisatiewerk!

Tijdens het kamp word je toegerust om het evangelie door te geven in Kerkrade. Dit gebeurt op diverse manieren: bijvoorbeeld door het verspreiden van folders, door te getuigen van de Heere Jezus, door te spreken met mensen op straat (en aan huis) en door het houden van kinderbijbelclubs in verschillende wijken. Op een aantal plaatsen in de stad worden vijf dagen lang kinderbijbelclubs in de open lucht gehouden.

Vooraf aan de kinderbijbelclubs wordt er op twee zaterdagen een verplichte training gegeven. In 2019 zijn dat de zaterdagen 11 mei en 22 juni voor degenen die voor het eerst mee gaan en zaterdag 22 juni voor degenen die al vaker zijn mee geweest. Je leert daar niet alleen hoe je een club moet organiseren, maar ook hoe je de blijde boodschap van de Heere Jezus aan kinderen kunt doorgegeven, bijvoorbeeld door een Bijbelles of het aanleren van een Bijbeltekst en een lied.

Voor degenen die meewerken aan het huis aan huiswerk is er een toerustingsdag op zaterdag 22 juni.

De vaardigheden die je opdoet in Kerkrade, kun je later weer inzetten in je eigen omgeving. Heel wat jongeren zijn je hierin voorgegaan en delen het evangelie nu in hun woonplaats of op allerlei andere plaatsen in de wereld zoals Malawi, Nigeria en landen in Azië.

Tijdens deze week is voor jou als deelnemer ook voldoende ruimte voor ontspanning. De maaltijden worden verzorgd door een goede cateraar. We zorgen dat er voldoende eten en drinken is.

De kosten voor het kamp bedragen € 190,- all-in. Ben je tussen de 16 en 30 jaar en wil je anderen in aanraking brengen met het evangelie van de Heere Jezus Christus? Meld je dan hieronder aan en ga met ons mee!

Wanneer:

3 augustus t/m 10 augustus 2019

Doe mee aan de fietsactie voor Kerkrade!

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu